Duplicar pantalles

Per tal de duplicar pantalles amb APP Inventor cal seguir els passos següents:

Nota: El mateix procés serveix per ajuntar diferents projectes. Només caldrà tenir en compte ajuntar també els arxius de les carpetes assets si aquestes formen part d’aquest.

1.- Baixar l’App on volem fer el duplicat, mitjançant la llista de “My Projects”. Cal seleccionar el projecte que volem baixar i fer servir la opció More actions –> Download Source

un

 

2.- Descomprimir l’arxiu a una carpeta local.

3.- Navegar a la carpeta src –> appintentor –> ai_[nom d'usuari] –> [nom del projecte]

4.- Duplicar, mitjançant l’acció copiar/enganxar, els arxius d’extensió .blk i .scm corresponents a la pantalla que volem tenir dues vegades. Ambdós arxius es diran igual que la pantalla, amb l’extensió corresponent.

5.- Canviar el nom dels arxius al que volem que tingui la pantalla nova.

6.- Tornar a comprimir els arxius en un .zip i anomenar-lo tal com volem que s’anomeni el nou projecte. ATENCIÓ: L’arxiu ZIP ha de tenir com a primer nivell les carpetes src, youngandriodproject i, si hem pujat arxius multimèdia, també la carpeta assets.

Untitled-2

 

És a dir, cal comprimir directament aquestes carpetes. No una carpeta amb el nom del projecte que les contingui. Si no es fa així, APP Inventor no reconeixerà l’arxiu com a projecte.

7.- Pujar l’arxiu a APP Inventor mitjançant el menú More actions –> Upload Source que trobarem a My Projects.

8.- Obrir el nou projecte. Si tot ha anat bé, hi trobarem dues pantalles idèntiques amb noms diferents.